Categorieën

Alarmsystemen / Visonic PowerMaster / Handzenders / Afstandsbediening "MCT-234"

Afstandsbediening "MCT-234"

Dit betreft een set van 2 handzenders. De MCT-234 is een miniatuur CodeSecure (rolling code) 4-knops zender (4 functies), ontworpen voor gebruik in het geavanceerd draadloos high-security alarm sy...

Artikelnummer

2x MCT-234 

€ 81,90
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen

Dit betreft een set van 2 handzenders.

De MCT-234 is een miniatuur CodeSecure (rolling code) 4-knops zender (4 functies), ontworpen voor gebruik in het geavanceerd draadloos high-security alarm systeem de PowerMax.
 
Transmissie komt tot stand door op een van de vier knoppen te drukken. Wanneer op een knop wordt gedrukt zal de MCT-234 een CodeSecure digitaal signaal zenden met een 4 bit functie code, alleen te ontvangen door een CodeSecure ontvanger.
 
Door gebruik te maken van Code Secure technologie zal bij de volgende transmissie van de MCT-234 een signaal verstuurd worden met een andere volgorde dan de voorgaande transmissie. Hierdoor is het nagenoeg onmogelijk voor onbevoegden de code te “vangen” en te gebruiken.
 
Voeding wordt verkregen van een interne 12 V alkaline batterij. Een rode LED brand tijdens transmissie zolang het batterij voltage hoger is dan 8.6 V. Als de LED gaat knipperen tijdens transmissie, moet de batterij onmiddellijk vervangen worden. Tevens zal nu een “low battery” melding worden verzonden bij elk verzonden bericht.
 
Code Secure ontvangers zijn ontworpen om deze melding te identificeren en dan de corresponderende uitgang aan te sturen. Elke zender is uitgerust met een kleine sleutelhanger. 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte