Categorieën

Brandpakket
JK-82 Brandpakket

Jablotron JK-82 Brandpakket Compleet alarmsysteem nodig? Vraag nu een scherpe offerte aan!  De JK-82 is een Jablotron OASIS startkit op basis van de Jablotron JA-82K controle paneel.   Het basi...

Artikelnummer

JK-82-brand 

€ 821,35
€ 494,40
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen

Jablotron JK-82 Brandpakket

Compleet alarmsysteem nodig? Vraag nu een scherpe offerte aan! 

De JK-82 is een Jablotron OASIS startkit op basis van de Jablotron JA-82K controle paneel.
 
Het basispakket bestaat uit:
Jablotron Oasis is een modern draadloos/hybride alarmsysteem voor het ontzorgen van gezinnen en bescherming van huizen, residentiële gebieden, alsmede winkels, kantoren, werkplaatsen, recreatiewoningen enz... Het alarmsysteem kan meldingen doorgeven van brand, overstroming, vorst risico, het risico van oververhitting, gezondheidsproblemen, inbraak en andere mogelijke risico's. Het alarmsysteem heeft de optie om een unieke draadloze bewegingsdetector met een ingebouwde fotocamera (JA84P) te kunnen installeren, OASIS kan alarm afbeeldingen naar mobiele telefoons, PC's en alarmcentrales verzenden . OASIS maakt zichtbaar wat er in en om een woning of bedrijf gebeurd.
LET OP!...U heeft dan wel een JA-80V PSTN-/LAN SMS Communicatiemodule of een JA-80Y/JA82Y GSM-/GPRS Communicatiemodule nodig.
 
Oasis is mede bedoeld als een draadloos systeem voor een eenvoudige installatie als ook installatie op traditionele bekabelde wijze. Bedrade en draadloze randapparatuur kan ook gecombineerd worden ( Hybride werking), zodat het mogelijk is om het volledig draadloos, bedraad, of een combinatie van beide toe te kunnen passen. 
 
De JK-82 Brandpakket wordt aangeboden als startkit met brandmelders en heeft nog geen detectoren om inbrekers te kunnen detecteren, alle componenten in deze kit zijn vooraf voorgeprogrammeerd. Tevens bieden wij de mogelijkheid om het systeem met eventuele uitbreidingen voledig naar uw wensen te programmeren, dit doen wij kosteloos! 

Momenteel krijgt u tijdelijk een Computer interface kabel "JA-82T" (USB) t.w.v. € 35,00 CADEAU bij uw bestelling van een alarmsysteem! Hiermee kunt u op eenvoudige wijze zelf het alarmsysteem programmeren of wijzigingen toepassen als wij het systeem kosteloos voor u hebben geprogrammeerd.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte