Categorieën

Alarmsystemen / Jablotron 80 (Oasis) / Jablotron JK-84Y basiskit

Jablotron JK-84Y basiskit

Compleet alarmsysteemmet GSM-/GPRS-module enmet gratis Smartphone-APP

Artikelnummer

JK-84Y 

€ 1253,80
€ 754,00
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen

Jablotron JK-84Y

Compleet alarmsysteem nodig? Vraag nu een scherpe aan! 

De JK-84Y is een Jablotron OASIS startkit op basis van de Jablotron JA-82K controle paneel.

Met deze GSM-/GPRS Communicatiemodule kunt u gratis* gebruik maken van de Jablotron APP
* SIM-kaart met GPRS noodzakelijk

Het basispakket bestaat uit:
Het controle paneel heeft bij dit basispakket een JA-82Y - GSM-/GPRS-kiezer inbouwd.
 
Vanaf heden krijgt u een Computer interface kabel "JA-82T" (USB) t.w.v. € 35,00 CADEAU!!! bij uw bestelling van een alarmsysteem!
Hiermee kunt u op eenvoudige wijze zelf het alarmsysteem programmeren of wijzigingen toepassen als wij het systeem kosteloos voor u hebben geprogrammeerd.

Jablotron Oasis is een modern draadloos/hybride alarmsysteem voor het ontzorgen van gezinnen en bescherming van huizen, residentiële gebieden, alsmede winkels, kantoren, werkplaatsen, recreatiewoningen enz... Het alarmsysteem kan meldingen doorgeven van brand, overstroming, vorst risico, het risico van oververhitting, gezondheidsproblemen, inbraak en andere mogelijke risico's. Het alarmsysteem heeft de optie om een unieke draadloze bewegingsdetector met een ingebouwde fotocamera (JA84P) te kunnen installeren, OASIS kan alarm afbeeldingen naar mobiele telefoons, PC's en alarmcentrales verzenden . OASIS maakt zichtbaar wat er in en om een woning of bedrijf gebeurd.
 
Oasis is mede bedoeld als een draadloos systeem voor een eenvoudige installatie als ook installatie op traditionele bekabelde wijze. Bedrade en draadloze randapparatuur kan ook gecombineerd worden ( Hybride werking), zodat het mogelijk is om het volledig draadloos, bedraad, of een combinatie van beide toe te kunnen passen. 
 
De JK-84Y wordt aangeboden als startkit , alle componenten in deze kit zijn vanaf fabriek voorgeprogrammeerd. Tevens bieden wij de mogelijkheid om het systeem met eventuele uitbreidingen voledig naar uw wensen te programmeren, dit doen wij kosteloos! Kijkt u maar eens bij "Gratis Voorprogrammeren".
In de GSM-kiezer dient nog wel een SIM-kaart (SIM-only) geplaatst te worden. Technisch is het mogelijk om een PrePaid SIM-kaart te nemen maar wij raden zeker aan om een (goedkoop) abonnement te nemen omdat u er dan verzekerd bent dat u altijd alarmmeldingen ontvangt en niet bang hoeft te zijn dat het beltegoed is verlopen of dat de SIM het niet meer doet.
Met het alarmsysteem kunt u gratis gebruik maken van de APP van Jablotron. Tevens kan dat gecombineerd worden met onbeperkt gratis SMS-berichten via de server van de app.
 
 
 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte