Categorieën

Alarmsystemen / Visonic PowerMaster / Bedienpanelen / Visonic KP-250 PG2 draadloos keypad met aanraakscherm en proximitylezer

KP-250 PG2
Visonic KP-250 PG2 draadloos keypad met aanraakscherm en proximitylezer

Visonic KP-250 PG2 De KP-250 PG2 is een draadloos PowerG tweewegs keypad met aanraakscherm voor gebruik met de PowerMaster-10 G2 / PowerMaster-30 G2 / PowerMaster-33 G2 centrales (versie 18 en hog...

Artikelnummer

KP-250 PG2 

€ 361,80
€ 241,20
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen

Visonic KP-250 PG2


De KP-250 PG2 is een draadloos PowerG tweewegs keypad met aanraakscherm voor gebruik met de PowerMaster-10 G2 / PowerMaster-30 G2 / PowerMaster-33 G2 centrales (versie 18 en hoger). Tot 10 KP-250 PG2 keypads kunnen in het PowerMastersysteem worden ingeleerd. De PowerMaster-10 G2 / PowerMaster-30 G2 / PowerMaster-33 G2 is een zeer geavanceerd draadloos alarmcontrolesysteem geproduceerd door Visonic Ltd.

Bijkomende systeemfuncties
 • Partities
  De partitiefunctie stelt u in staat om het systeem in drie onafhankelijk controleerbare gebieden te verdelen en aan elke partitie verschillende gebruikers toe te wijzen. Elke gebruiker kan de partitie waaraan hij toegewezen is inschakelen.
 • Screensaver
  Om veiligheidsredenen is het soms wenselijk de status indicatie (LCD en led scherm) op het KP-250 PG2 keypad voor een mogelijke indringer te verbergen. Wanneer de optie Screensaver door de installateur is geactiveerd, zal nadat er gedurende 10 seconden geen toets is ingedrukt het scherm worden uitgeschakeld en zullen de leds geen status meer aangeven. Het drukken op een willekeurige toets toont weer de normale status. Het drukken op de toetsen Brand, Noodsituatie of Paniek start het Brand-, Noodsituatie- of Paniekalarm.
  Als het door de installateur voor bijkomende beveiliging geconfigureerd is, zal het systeem u ook vragen uw gebruikercode in te voeren of uw prox-tag te tonen voor de normale weergave wordt hervat. Als Partities ingeschakeld is, kan de installateur het systeem zodanig configureren dat de datum en de tijd op het scherm verschijnen nadat gedurende meer dan 30 seconden geen toets is ingedrukt.
 • Prox-tags
  Uw systeem reageert ook op geldig ingeleerde prox-tags. De prox-tag geeft u de mogelijkheid om een reeks functies uit te voeren zonder de gebruikscode in te voeren, bijvoorbeeld inschakelen, uitschakelen, het event logboek lezen, enz.
 • Gebruikers en codes
  Beveiligingscodes worden voornamelijk gebruikt om het systeem in en uit te schakelen of om informatie te verkrijgen die aan geautoriseerde gebruikers voorbehouden is.

Relevante producten

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte