Categorieën

Meldkamer

Uiteraard kunt u met uw alarmssysteem de alarmmeldingen naar uw mobile telefoon laten doorsturen maar er bestaat ook de mogelijkheid om een abonnement te nemen op een meldkamer.

De belangrijkste taak van een alarmcentrale is het afhandelen van uw alarmmeldingen. Een goeie centrale herken je aan de klantvriendelijkheid en hun accurate handelingen. De meldkamer is uitgerust met uiterst moderne computerapparatuur, die gekoppeld is aan speciaal ontwikkelde applicaties. Hierdoor wordt de grootst mogelijke efficiëntie en betrouwbaarheid gerealiseerd.

Alarmmeldingen
Inbraak-, overval-, sabotage-, brand- en technische alarmmeldingen worden standaard verwerkt door de alarmcentrale. Tevens wordt de werking van uw systeem getest door middel van een 24-uurs testmelding. 
 
Rapportage
Alle contacten tussen uw alarminstallatie en de alarmcentrale worden vastgelegd in een database. Afhankelijk van de gebruikte alarminstallatie kunnen ook extra gegevens geregistreerd worden (bijvoorbeeld gegevens van zones en sleutelhouders). 
 
Automatisch detecteren
Wat door de mens kan worden waargenomen, kan veelal ook door apparatuur automatisch worden gedetecteerd. Zo ook bij inbraak- en brandbeveiliging, gebouwbeheer, beveiliging van mobiele objecten, toegangscontrole, sociale en medische alarmering, technische storingen, enzovoorts. Maar ook de handmatige alarmen van de mens (in nood) worden automatisch verder geleid. Al deze signalen van intelligente beveiligings- en andere installaties worden door middel van diverse communicatie-technieken ontvangen in de Particuliere Alarm Centrale (PAC ofwel meldkamer).  
 
Dag en nacht paraat
De centralisten waken dag en nacht, 24 uur per dag, over uw eigendommen. Zij reageren adequaat op inbraak, brand of overvalmeldingen. Direct na een alarmmelding stellen zij u en de hulpdiensten zoals politie, bewakingsdiensten, brandweer en GGD in kennis. Het waarschuwen van de juiste contactpersonen is een kwestie van seconden.  
 
Gediplomeerde en ervaren centralisten
Het personeel is goed opgeleid en voldoet aan de hoogste professionele eisen. Ervaren centralisten ondernemen direct actie op alle meldingen van uw alarmsysteem.
 
Let Op!
Om aan te kunnen sluiten op de alarmcentrale is het noodzakelijk dat het alarmsysteem wordt aangesloten op een anologe telefoonaansluiting, wanneer u daar niet over beschikt (en die kans is groot) kunt u ook gebruik maken van een IP-kiezer of een GSM-kiezer.
 
Tevens eist de wet dat het systeem door ons wordt voorgeprogrammeerd, dit doen wij gratis voor u!

Wanneer u een alarmsysteem besteld kunt u aangeven of u gebruik wilt maken van deze service, de kosten hiervoor bedragen € 185,00 per jaar.
Bezig met laden...
Aansluiting AlarmCentrale (jaarcontract)
shopping_basket
search

Aansluiting AlarmCentrale (jaarcontract)

€ 185,00 p/stuk
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte