Categorieën

Powermax Plus

Een van de alarmsystemen van Powermax is de Powermax Plus. De Powermax Plus is er in diverse uitvoeringen, u kunt zo bepalen welke versie het beste past bij de wensen die u heeft.
 
Brand en Domotica
Naast de Powermax Plus als beveiligingssysteem zijn er ook diverse andere pakketten beschikbaar. Een hiervan is de Domotica versie. In deze versie kunt u elektronische apparaten gaan schakelen met uw alarmsysteem. U kunt dan bijvoorbeeld vanaf de bank uw licht, rolluiken en televisie met een druk op de knop bedienen. Ook is er het brandpakket. In dit pakket zijn rook- en brandmelders geïntegreerd in uw alarmsysteem. Op het moment dat er ergens brand ontstaat, gaat deze melder meteen af, zodat u veilig uw huis kunt ontvluchten en u niet bijvoorbeeld in uw slaap verrast wordt. 
 
Contact
Als u meer wilt weten over de diverse versies van de Powermax Plus dan kunt u alle informatie hierover nog eens rustig doorlezen op deze website.
 
Blader door onze webshop door aan de linkerkant de juiste categorie te kiezen. Voor vragen kunt u op onze pagina 'Veel gestelde vragen' kijken of contact met ons opnemen. 
 
Of lees meer over onze producten op de volgende handige pagina's:

Aanbiedingen

PowerMax "Pro" (basic-kit)

€ 614,50 p/stuk

PowerMax "Pro" (GSM-kit)

€ 768,35 p/stuk

PowerMax "Complete" (basic-kit)

€ 555,75 p/stuk
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte