Categorieën

Powermax Pro

Als u uw huis graag optimaal wilt beveiligen dan is de keuze voor de Powermax Pro een goede keuze. Met de Powermax Pro wordt uw complete huis of appartement tegen inbraak en brand beveiligd.
 
GSM kiezer
Een van de grote voordelen van de Powermax Pro boven de Powermax Plus is de mogelijkheid om een optionele GSM kiezer in de behuizing van het alarmsysteem te plaatsen. Standaard is er een analoge telefoonkiezer aanwezig, maar omdat veel mensen tegenwoordig alleen nog maar een mobiele telefoon hebben, kan dit in veel gevallen erg handig zijn. De Powermax Pro is een duidelijk en eenvoudig te bedienen systeem, op deze manier is het systeem voor zo veel mogelijk mensen goed toegankelijk. Ook een voordeel van dit systeem is dat de voeding geïntegreerd is in het apparaat. 
 
Contact
Wilt u van een van onze medewerkers horen wat de Powermax Pro voor u kan betekenen en of dit het beste systeem voor uw situatie is? Neemt u dan contact met ons op via telefoonnummer 078-6103558.
 
Blader door onze webshop door aan de linkerkant de juiste categorie te kiezen. Voor vragen kunt u op onze pagina 'Veel gestelde vragen' kijken of contact met ons opnemen. 
 
Of lees meer over onze producten op de volgende handige pagina's:

Aanbiedingen

PowerMax "Pro" (basic-kit)

€ 614,50 p/stuk

PowerMax "Pro" (GSM-kit)

€ 768,35 p/stuk

PowerMax "Complete" (basic-kit)

€ 555,75 p/stuk
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte