Categorieën

Alarmsystemen / Visonic PowerMaster / Sirenes en Flitsers / Visonic SR-720B PG2 Binnensirene

SR-720B PG2
Visonic SR-720B PG2 Binnensirene

volledige 2-weg draadloze PowerG binnensirene, ontworpen voor installatie in gebieden waar bekabeling moeilijk of onmogelijk is.

Artikelnummer

SR-720B PG2 

€ 272,25
€ 181,50
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen

Visonic SR-720B PG2


De SR-720B PG2 is een volledige 2-weg draadloze PowerG binnensirene, ontworpen voor installatie in gebieden waar bekabeling moeilijk of onmogelijk is.

Eigenschappen:
 • Sirene en flitser activering: Zodra een alarmbericht van het PowerG alarmsysteem, wordt ontvangen, worden de sirene en de flitser geactiveerd.
  • Opmerkingen: De sirene wordt geactiveerd voor een vooraf gedefinieerde “Beltijd” (zie de Installatiehandleiding voor het besturingspaneel), in overeenstemming met de vereisten van de lokale autoriteiten, of totdat het systeem wordt uitgeschakeld, wat het eerste voorkomt. De flitser functioneert als in de Installatiehandleiding voor het systeem beschreven.
 • Sabotage indicatie: In geval van sabotage terwijl het systeem is ingeschakeld, zendt de sirene een bericht naar het alarmsysteem en dan bepaalt het alarmsysteem of de sirene al dan niet geactiveerd wordt. Als de sirene geen bevestigingsbericht ontvangt van het alarmsysteem, zal de sirene zelfstandig gaan werken.
 • Waarschuwing lage batterijspanning: Als de spanning van de batterij laag is, wordt een “batterij laag”bericht naar het alarmsysteem gestuurd. Nadat het “batterij laag” bericht is afgeleverd, zijn er nog tenminste 2 sirene alarmering mogelijk voordat de sirene volledig inactief is.
 • Stroomvoorziening: Inclusief 2 x batterypack 2 x 3,6V / 3,5Ah lithium Thionyl Chloride (Niet oplaadbare batterij)
 • Geluidstypes: Inbreker (tussen 1400Hz – 3200Hz), brand, gas/Co en overstroming.
 • Inlooop/Uitloop: Uitloopvertraging piezo sirene zodra de gebruiker het systeem heeft ingeschakeld. Inloopvertraging piezo sirene zodra de gebruiker het beschermde gebied betreedt. Inloop/Uitloop piezo sirene kan in- en uitgeschakeld worden vanaf het Installatiemenu van het besturingspaneel.
 • Squawk indicaties: Squawk (piep) geluiden kunnen worden gebruikt om aan te geven dat het alarmsysteem door een keyfob wordt ingeschakeld (1 squawk) en uitgeschakeld (2squawks) (squawk kan van het Gebruikersmenu van het besturingspaneel worden aangezet).
 • Dubbele sabotage beveiliging: Als de voorpaneel sirene is verwijderd of als de sirene van de muur is verwijderd, wordt een sabotage alarm naar het alarmsysteem gestuurd.
 • 2-weg volledige supervisie De sirene is een volledig supervised, 2-weg communicatie apparaat. Hetbevat een receiver voor het ontvangen van event berichten van het alarm systeem, en een zender voor het periodiek sturen van het statussignaal naar het alarm systeem.
Self test eigenschap:
Door het drukken op de self test schakelaar wordt een functionele controle van de sirene uitgevoerd – de laag niveau geluiden en de flitser geven aan dat de sirene dienst kan doen.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte