Categorieën

Alarmsystemen / Visonic PowerMaster / Sirenes en Flitsers / Visonic SR-740 PG2 Buitensirene

Visonic SR-740 PG2 Buitensirene

volledig draadloze buitensirene, ontworpen voor installatie in gebieden waar bekabeling moeilijk of onmogelijk is. De sirene is geschikt te werken met PowerG besturingspanelen.

Artikelnummer

SR-740 PG2 

€ 272,25
€ 181,50
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen

Visonic SR-740 PG2


De SR-740 PG2 is een volledig draadloze buitensirene, ontworpen voor installatie in gebieden waar bekabeling moeilijk of onmogelijk is. De sirene is geschikt te werken met PowerG besturingspanelen.

Eigenschappen:
 • Sirene en flitser activering: Zodra een alarmbericht van het PowerG alarmsysteem, wordt ontvangen, worden de sirene en de flitser geactiveerd.
  • Opmerkingen: De buzzer wordt geactiveerd voor een vooraf gedefinieerde “Beltijd” (zie de Installatiehandleiding voor het besturingspaneel), in overeenstemming met de vereisten van de lokale autoriteiten, of totdat het systeem wordt uitgeschakeld, wat het eerste voorkomt. De flitser functioneert als in de PowerG Installatiehandleiding beschreven.
 • Sabotage indicatie: In geval van sabotage terwijl het systeem is ingeschakeld, zendt de sirene een bericht naar het alarmsysteem en dan bepaalt het alarmsysteem of de sirene al dan niet geactiveerd wordt. Als de sirene geen bevestigingsbericht ontvangt van het alarmsysteem, zal de sirene zelfstandig gaan werken.
 • Waarschuwing lage batterijspanning: Als de spanning van de batterij laag is, wordt een “batterij laag”bericht naar het alarmsysteem gestuurd. Nadat het “batterij laag” bericht is afgeleverd, zijn er nog tenminste 2 sirene alarmering mogelijk voordat de sirene volledig inactief is.
 • Stroomvoorziening opties: Niet oplaadbare batterij.
  • Optioneel: maximaal twee niet oplaadbare batterijen. (2 standaard meegeleverd)
 • Geluidstypes: Inbreker (tussen 1400Hz – 3200Hz), brand, gas/Co en overstroming.
 • Inloop/Uitloop: Uitloopvertraging piezo sirene zodra de gebruiker het systeem heeft ingeschakeld. Inloopvertraging piezo sirene zodra de gebruiker het beschermde gebied betreedt. Inloop/Uitloop piezo sirene kan in- en uitgeschakeld worden vanaf het Installatiemenu van het besturingspaneel.
 • Squawk indicaties: Squawk (piep) geluiden kunnen worden gebruikt om aan te geven dat het alarmsysteem door een keyfob wordt ingeschakeld (1 squawk) en uitgeschakeld (2squawks) (squawk kan van het Gebruikersmenu van het besturingspaneel worden aangezet).
 • Flitser kleur: De sirene kan worden aangeschaft met een rode, blauwe, amber of transparante lens.
 • Sirene activiteit LED: Een knipperende LED (optioneel, onderaan de voorkant van de sirene) geeft de activiteit van de sirene aan (kan worden uitgeschakeld met het besturingspaneel)
 • Dubbele sabotage beveiliging: Als de voorpaneel sirene is verwijderd of als de sirene van de muur is verwijderd, wordt een sabotage alarm naar het alarmsysteem gestuurd.
  BELANGRIJK! De SR-730 PG2 sirene moet aan de muur in een verticale positie worden bevestigd met de schroef die alleen naar de grond wijst, zoals in figuur 1b wordt geïllustreerd. Het belang van een juiste positie van de SR-730 PG2 is om het mogelijk te maken dat de sirene als waterdicht apparaat functioneert.
 • 2-weg volledige supervisie De sirene is een volledig supervised, 2-weg communicatie apparaat. Het bevat een receiver voor het ontvangen van event berichten van het alarm systeem, en een zender voor het periodiek sturen van het statussignaal naar het alarm systeem.
Self test eigenschap:
Door het drukken op de self test schakelaar wordt een functionele controle van de sirene uitgevoerd – de laag niveau geluiden en de flitser geven aan dat de sirene dienst kan doen.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte