Categorieën

Verzendingen binnen Nederland:

Wij verzenden alles via de pakketdienst van Postnl.
De standaard verzendkosten voor pakketten zijn € 9,00.
Bestellingen boven de € 300,00 worden GRATIS!!! binnen Nederland verzonden.
Voor het buitenland geld dit voor bestellingen boven de € 1000,00

De verzendkosten onder rembours bedragen € 15,00 boven op de standaard verzendkosten.
 
Verzendingen binnen Europa:
De kosten voor verzendingen binnen Europa zijn onderverdeeld in Zones
- Zone 1: € 17,95
- Zone 2: € 26,30
- Zone 3: € 29,25
 
Zone 1:
Belgie, Luxemburg.
 
Zone 2:
Denemarken (excl. Faeroer Eilenaden en Groenland), Duitsland, Frankrijk (incl. Corsica en Monaco, excl. Andorra), Italie (excl. San Marino en Vaticaanstad), Oostenrijk, Spanje (incl. Balearen, excl. Canarische Eilanden, Melilla en Ceuta), Verenigd Koninkrijk (excl. Gibraltar en Kanaaleilanden), Zweden.
 
Zone 3:
Estland, Finland, Hongarije, Ierland, Letland, Litouwen, Polen, Portugal (incl. Azoren en Madeira), Slovenie, Slowakije, Tsjechie, Bulgarije, Roemenie.
 
Pakketten moeten getekend worden bij ontvangst!
Zodra uw pakket verstuurd is krijgt u van ons een email met daarin de barcode van het verzendbewijs.
U kunt dan via www.tracktrace.nl uw pakket volgen.
 
Afhalen:
Uiteraard kunt u uw bestelling ook afhalen in Zwijndrecht (ZH). Aangezien het wel eens voorkomt dat wij elders op locatie werkzaam zijn, is het van belang eerst een afspraak te maken op telefoonnummer 078-6103558
 
Retourneren:

Voorwaarden retourneren

Kan ik mijn artikel naar zelfuwhuisbeveiligen.nl retourneren?
 • Ja, u kunt onbeschadigde artikelen tegen bepaalde voorwaarden kosteloos retourneren. Is het artikel beschadigd, dan verwijzen wij u naar de veelgestelde vragen over garantie.

  Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Dit houdt in dat zelfuwhuisbeveiligen.nl niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van retourgestuurde artikelen. Vraag daarom op het postagentschap altijd om een traceercode en bewaar deze goed.
Wat zijn de voorwaarden om mijn artikel te retourneren?
 • U kunt onbeschadigde artikelen retourneren als:
  • u het artikel retourneert binnen de zichttermijn van 14 dagen. De termijn gaat in op de dag na ontvangst van uw bestelling
  • het artikel in de originele staat en indien redelijkerwijs mogelijk in de originele verpakking is.
  • u de pakbon of de (kopie) factuur meestuurt in de verpakking
Voor een snelle en correcte afhandeling, is het belangrijk dat u het artikel eerst retour meldt via 078-6103558

Kan ik een artikel retour sturen als deze niet aan de voorwaarden voldoet?
 • U kunt een artikel niet terugsturen als deze niet aan de gestelde voorwaarden voldoet.
  Neemt u in geval van twijfel contact op met onze klantenservice.
Waar moet ik mijn retourzending naar toe sturen?
 • U kunt uw zending sturen naar:
zelfuwhuisbeveiligen
Postbus 179
3330 AD Zwijndrecht

Waar heeft u als consument recht op?
 • De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.
 
Herroepingsrecht:
Bij de aankoop van producten heeft de consument de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende ten minste veertien dagen. Deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van het product door of namens de consument.
 
Tijdens deze termijn zal de consument zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Hij zal het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of hij het product wenst te behouden. Indien hij van zijn herroepingsrecht gebruik maakt, zal hij het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer retourneren, conform de door de ondernemer verstrekte redelijke en duidelijke instructies.
De verzendkosten van het retour komen voor uw eigen rekening.
 
Indien u een bedrag betaald heeft, zullen wij dit bedrag zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 14 dagen na de terugzending of herroeping, terugbetalen.
 
Klachten
Wij van Zelf Uw Huis Beveiligen doen er alles aan om u als klant tevreden te stellen. Mocht u om welke reden dan ook toch een klacht hebben vernemen wij dat graag van u zodat wij er iets aan kunnen doen.
Neem contact met ons op via de mail info@zelfuwhuisbeveiligen.nl of via de telefoon 078-6103558.
Wij zullen uw klacht direct in behandeling nemen.  
 
 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte