Categorieën

SIM-kaart voor uw Jablotron alarmsysteem


Indien u een Jablotron alarmsysteem met GSM-/GPRS module heeft, moet er nog wel een SIM-kaart (SIM-only) in geplaatst worden. Technisch is het mogelijk om een PrePaid SIM-kaart te nemen maar wij raden zeker aan om een (goedkoop) abonnement te nemen omdat u er dan verzekerd bent dat u altijd alarmmeldingen ontvangt en niet bang hoeft te zijn dat het beltegoed is verlopen of dat de SIM het niet meer doet.

De SIM-kaart moet u zelf regelen, let er wel op dat de SIM-kaart geschikt moet zijn om te kunnen SMS-en, data versturen en gebeld kan worden en dat het formaat standaard is (géén micro of nano). Uiteraard kunt u het bij elke provider regelen maar wij adviseren om een SIM-kaart te nemen van € 5,00 per maand bij Simyo zonder databundel U heeft dan 100 SMS-berichten of belminuten per maand en omdat je slechts enkele MB’s per maand verbruikt en deze kosten dan maar € 0,15 per MB hoeft u geen databundel af te sluiten. Wanneer het Jablotron alarmsysteem is aangesloten op de LAN (uw modem) zal het verbruik minder dan 1 MB per maand zijn, de SIM-kaart zal alleen data verbruiken als uw LAN het niet doet en dan nog zal dit nooit boven de 20 MB per maand komen en dus uiteindelijk veel goedkoper dan een databundel. Op deze manier heeft u dus een backup voorziening en bent u er zeker van dat uw alarmmelding altijd aankomt, ook als uw modem het niet doet!

U kunt de SIM-kaart bestellen via onderstaande link:
https://www.simyo.nl/vriendendeal/yhsgf7

Met het Jablotron alarmsysteem kunt u gratis gebruik maken van de APP. Tevens kan dat gecombineerd worden met onbeperkt gratis SMS-berichten via de server van de app.
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte